Casa Consulting

Tilbake til forsiden

[Du står her: Spania/"Vårt" Spania!]

"Vårt" Spania!

De fleste nordmenn har tilbrakt flere ferier i Spania. Med sitt herlige Middelhavsklima er det lett for oss halvfrosne nordmenn å finne seg til rette under en parasol på en "Playa". Men Spania har langt mer å tilby enn det man kunne oppleve som feststemt charterturist til Benidorm for 20-30 år siden!

Vår kjærlighet til Spania er har ført oss tilbake hit år etter år, selv om vi også har vært en god del andre plasser. Det er det genuine Spania som trekker oss hit hver gang - selv om det også er et moderne EU-samfunn som har hatt en økonomisk vekst få andre land har vært i nærheten av. Å rusle gatelangs i en spansk fjellandsby med sine "tapaserías" og koselige små håndverksutsalg eller finne seg en deilig liten sandstrand der du slipper å sloss om liggeplass med pakketurister, det er deilig det!

Almería-regionen har et stort antall sjarmerende småbyer og en lang og vakker kystlinje. Vera-området som vi er så glade i kan tilby begge deler, samtidig som du finner det meste du måtte trenge eller ønske i løpet av ditt opphold. Vi har i alle fall ikke savnet noe!

 

 Skriv ut

 

Aktuelt:

Casa Consulting AS - Hjellestadv. 363 - 5259 HJELLESTAD - Besøksadresse: Fanaveien 13 - 5221 Nesttun
Tlf. 55226755 - faks 55990852 - mobil 91311656 epost: firmapost@casaconsulting.no - Org.nr. 983034365