Casa Consulting

Tilbake til forsiden

[Du står her: Nyhetsstripe/Om firmaet]

Om firmaet

Firmaet ble etablert i 2001 med Egil Hjellestad som daglig leder.

 

Vi er både agent og forhandler for Novasol - Europas største på utleie av feriehus (28000) i 21 europeiske land.
På Midttun utenfor Bergen har vi landets første og hittil eneste servicekontor for Novasols feriegjester i vårt område. Som forhandler for Novasol har vi gleden av å tilby hele Novasols program, som du finner ved å klikke deg inn på bildet over.

Vi har selv tilbrakt mye tid i Almería-området ved kysten et par timers kjøring sydvestover fra Alicante. Vi dro ned hit i 1986 og ble tiltrukket av det spanske folkelivet. Vi har kjent vår samarbeidspartner Steinar Stenersen like lenge, han driver eiendomsfirmaet Ibernor Invest SL, og med sitt kontaktnett i området har han veldig god oversikt over boliger for salg og utleie.

Det spanske boligmarkedet har utviklet seg enormt de siste ti årene, og en av de største og mest solide aktørene i bransjen er Polaris World like ved Murcia. Med sitt unike konsept med en gunstig totalpakke for deg som kunde mener vi at vi kan tilby noe av det ypperste som finnes på det spanske boligmarkedet. Lekre villaer, rekkehus og leiligheter i sikre "landsbyer" i en helt spesiell kombinasjon med pensjonisttilværelse, golf, sport osv. er det ingen andre som leverer i Spania.

Her er du som kunde i fokus fra dag 1 - trykk på bildet for mer informasjon eller avtal time for en prat.

 

 Skriv ut

 

Aktuelt:

Casa Consulting AS - Hjellestadv. 363 - 5259 HJELLESTAD - Besøksadresse: Fanaveien 13 - 5221 Nesttun
Tlf. 55226755 - faks 55990852 - mobil 91311656 epost: firmapost@casaconsulting.no - Org.nr. 983034365